De Familiereunie
Door: Luc van Moorsel
Blijf op de hoogte en volg Luc
10 November 2009 | China, Shanghai
Dus maken we er maar het beste van, en dat kunnen we verrekkes. Het is erg gezellig en op de eerste dag (major jetleg) al op pad naar de Fabric Market. Skon jeske vur wennig en meer van die fratsen. Tezamen met de moeheid, sloeg ook de meligheid toe. Al slenterend kwamen de meest slechte grappen boven borrelen. Dat hebben de Chinezen geweten ook; ‘It’s a Dutch joke; how long is a Chinese?’ MOEHAHAHA!!!
Omdat we Rob en Judith het fenomeen karaoke niet wilden onthouden, zijn we op vrijdag avond naar de KTV geweest. Beetje vreemd maar toch wel lekker, zullen R&J gedacht hebben. We swingden de pan uit tot een uur of 05:00. Vooral ‘Betty Davis Eyes’ en ‘Quando (x3)’ doen het errug goed! Op zaterdag heeft de gehele familiereünie zich naar ‘The Bounty’ begeven. Super vet maar zeker ook super warm... Nondejukkes; peentjes gezwoten als een malle! Daarna zijn de diehards naar een ondergrondse tent geweest. Echt een gave tent met a-ritmische klanken en gave gasten (wij deden er zeker niet aan onder).
Deze week staat ook in het teken van de handelsmissie van staatssecretaris economische zaken van Heemskerk. Hiervoor moet ik een programma in elkaar draaien zodat de oh zo geringe tijd goed besteed wordt door mij en de manager van het KWPN. Uiteraard ben ik ook druk met het schrijven van mijn rapport wat overigens lekker op schema ligt.
Morgen gaat Anne een leuke dag tegemoet met een kijkje achter de schermen bij het editten van Khoby’s (de vrouw van m’n neefje Roel) nieuwe documentaire. Dan lunchen met broer Roel. Ik zal d’r daarna even mijn kantoor laten zien. Achtereenvolgens snellen we ons terug naar de Fabric Market om te kèke of die vrouwkes nog stèèds zo verrekkes kunne nààje.
En zo komen we onze tijd wel door.
Ik tel de dagen af (15) tot ik Britt weer in m’n armen heb! Tot die tijd declareer ik gewoon die hinnikende hoeren nog… :p
Groeten van Anne en Luc!
PS: zie onderstaande video. Dat krijg je nou als je niet kunt slapen. Truste; tis hier verdomme 03:28!
09 November 2009 - 22:27
Ine:
he Luc,
Rob en Judith weer uitgezwaaid en alweer het volgende familielid op de stoep ( je kunt zover weg gaan als je wil, wij weten je te vinden) Van dat filmpje schrok ik toch wel, wat doen die Chinezen met je? Goed bezig verder, zowel in de privesfeer als met je stage, ik had ook niet anders verwacht; keep up the good work!!!,
En idd nog 15 dagen en dan mag je Britt weer in je armen sluiten, dat moet een heel fijn vooruitzicht zijn.
kus en veel liefs, Ine en Jos.
groetjes aan Anne en Roel en Khoby natuurlijk. -
09 November 2009 - 23:05
Marcos:
The Bounty ken ik niet, maar The Shelter zeker wel! Echt een tent voor R&J ;)
Ahh Bette Davis Eyes... tell Khobes I miss her performance of that song! En let een beetje op die zus van me.
Saludos desde BsAs -
10 November 2009 - 00:46
Hans:
wtf, die video :p -
10 November 2009 - 05:04
Roel:
He Luc,
Gisteren kwam ik thuis, wijf uit, kinderen pleite, kachel uit, moest ik met mn kouwe klauwen houtjes hakken, sla ik op mn klauwe!! AAAHG!
Niet normaal toch?
10 November 2009 - 21:28
Koen Kanters:
haha lucc geweldig je verslagen! nog vveel plezier, mij heb je iig al een plezier gedaan je verslagen zo op z'n lucs te schrijven.
groeten! -
11 November 2009 - 11:07
Britt:
Uhm schatje, die video...? Begin me een beetje zorgen over je te maken ;) Of ik begrijp de grap gewoon niet waarschijnlijk!
Succes met alle voorbereidingen van de handelsmissie, hoop dat de drukte wat afneemt en je alles onder controle hebt!
Spreek je morgen, dikke kus! Ondertussen nog maar 13 dagen!!!! :D :D :D -
19 November 2009 - 20:41
Els:
Jeetje Luc,
Ik word bijna bang van je als ik dat filmpje zie, terwijl je eigenlijk toch zo'n rustige jongen bent;)
Ik hoor van Anne dat jullie het erg leuk gehad hebben, ze heeft ontzettend genoten in Shanghai!
Ik wacht weer op de volgende update.....
Els
21 November 2009 - 16:35
Ine:
nou, woar blijfde ???????